Activități de diseminare

DISEMINAREA PROIECTULUI

       Complexitatea și plusul de valoare al acestui parteneriat european vine din faptul că aduce laolaltă nu doar școli din diferite țări europene (România, Franța, Bulgaria și Spania), ci și organizații care împărtășesc din cunoștințele și realizările lor. Astfel, partenerul din Danemarca este o organizație ce gestionează un cartier ecologic din cadrul localității Hjortshøj, iar partenerii din Franța sunt Asociația Le Grand Bivouac din Albertville și Consiliul de Arhitectură, Urbanism și Mediu (CAUE) Savoie.

       Pe parcursul acestui an, elevii tuturor școlilor europene implicate au construit o machetă a orașului viitorului, au elaborat un cod al cetățeanului acestui oraș, i-au ales numele - New Role - și o stemă. Coordonați de coregraful franzez Pierre Tallaron, elevii participanți la activitatea transnațională din Franța au susținut pe scena Sălii de Festivități (Salle de Fêtes) din Ugine, în fața publicului larg, un spectacol dedicat cunoașterii și prieteniei dintre oameni, susținând ideea că succesul nu poate fi obținut decât muncind împreună.



     Pentru mai multe detalii privind activitățile desfășurate în cadrul proiectului european Erasmus+ derulat de Școala Gimnazială Gâdinți puteți accesa pagina de facebook: https://www.facebook.com/Imagin2day 

Postări populare de pe acest blog

Scopul și obiectivele proiectului

Etapele proiectului

Parteneri în proiect